Synes om Nej tak Rapportér problem

ASS ACADEMY

Spilletid:31:36
Ass Academy - En vild og forførende rejse ind i øens dybeste og mest hemmelige begær. Velbevarede brunetter tager kontrollen og giver dig en uforglemmelig oplevelse. Her er ingen plads til passivitet, kun intensiv og livlig udforskning af de mest eftertragtede fantasier.

Tag med på en tur gennem Ass Academy, hvor de smukkeste piger fra hele USA er samlet. Deres begær efter eksperimenter og lyst til at tilfredsstille dine inderste behov er uimodståelig. Fetishen, der strømmer gennem luften, binder dem sammen og driver dem til nye højder af nydelse.

Blowjobs bliver til kunstværker, mens brunetterne viser deres dygtighed ved at benytte både deres bløde læber og stramme hårde hul. Intet er forbi grænserne for Ass Academy. Her udforskes dobbelthullerne med en intens passion, der får enhver til at blive fortryllet.

Tag med på en erotisk ekskursion til USA's mest forførende land, hvor Ass Academy vil opfylde dine vildeste fantasier og lære dig en helt ny begrebet om lyst. Ændre dine forventninger til porno og få en oplevelse, der vil efterlade dig svimlende af ekstase.

Ass Academy - opdagelsen af et nyt niveau af nydelse og intensitet. Vågen din indre begær og forbered dig på, at dine lyster vil nå nye højder i denne fortryllende fortælling om tabuer og forførelse.
 

RELATEREDE FILM