Synes om Nej tak Rapportér problem

BAD NEWS BITCHES 2

Spilletid:19:01
Bad News Bitches 2 er den frække og livlige fortsættelse af denne sprøde filmserie, der tager dig med på en dampende og pirrende rejse ind i et univers af utæmmet begær.

Medvirkende i denne filmperle er intet mindre end de forførende Nautica Thorn fra USA, den uimodståelige Holly Wellin fra Storbritannien, den lystige Cindy Crawford, og den sexede Naudia Nice - alle fra USA. Disse kvinder er ikke bange for at udforske deres dybeste lyster og tilfredsstille hinandens ultimative fantasier.

Bad News Bitches 2 byder på en vild blanding af scener, hvor hver eneste af de ni teenagere viser deres færdigheder i sengen. Lad dig ophidse af de intense onaniscener, hvor disse frække tøser tager matters i egen hånd. Oplev også de vildeste gruppesex-oplevelser, hvor der ikke er nogen grænser for, hvad der kan ske. Og som om det ikke var nok, så er der udendørssex, der giver filmen et ekstra frækt twist.

Tag med på denne saftige sexrejse, der garanterer at tilfredsstille dine inderste lyster. Bad News Bitches 2 er en amerikansk pornofilm, der vil få dit hjerte til at banke hurtigere, forføre dine sanser og efterlade dig mere end tilfredsstillet. Så lad dig ikke snyde - kom med og oplev denne ubændige sexfest!

RELATEREDE FILM