Synes om Nej tak Rapportér problem

CASUAL ENCOUNTERS, SCENE 2

Spilletid:19:22
Efterlængtet og saftig action i anden scene af den eksploderende filmserie "Casual Encounters"! Tag med på en hæmningsløs rejse gennem liderlighedens paradis, hvor intet er for frækt og intet tabu! I denne stegende hedebølge af begær møder vi en ubændig macho-fyr, der sprænger alle grænser og tager en varm, superfræk transseksuel hooker med på en vild og uforpligtende leg.

De to passionerede skabninger smelter sammen i et inferno af forbudte lyster. Det sprøjter med intensitet, når vores uendeligt kårede hingst stormer af sted med sine urkræfter. Han lader hver en centimeter af den legesyge transe blive igennemblødt i hans vilde satsning.

Bespjættet i talent og kreativitet, leverer denne banebrydende og afhængighedsskabende film en vanvittigt hed oplevelse for alle sanser. Her finder vi alt, hvad det store land, USA, kan tilbyde: de mest eksploderende stjerner, utæmmet tatoverede kroppe, bagdele der er klar til at blive taget hårdt og selvfølgelig de mest hidsige anale eventyr, du kan forestille dig.

Advarslen er givet - "Casual Encounters, Scene 2" kan være vanedannende og blæse dit sind med sin frækhed og livlige sprog. Så giv slip, følg med og oplev en helt ny verden af eksplosiv erotisk underholdning!
 

RELATEREDE FILM