Synes om Nej tak Rapportér problem

CONSTANCE KATJA KEAN

Spilletid:18:19
Constance Katja Kean - Den frække leg med en erfaren elsker og en uskyldig tøs

Når to verdener kolliderer, og to kvinder med forskellige erfaringer mødes, kan magien opstå. Føl med i den ultimative seksuelle odyssé, hvor Constance og Katja Kean tager dig med på en vanvittig rejse gennem dine dybeste, mest inderlige fantasier.

Den erfarne elskerinde, Constance, er en mester i kunsten at tilfredsstille en mand. Hendes legesyge blik og læber, der oser af lyst, kan få ethvert hjerte til at galopere af begær. Sammen med hendes purunge og uskyldige tøs, Katja Kean, udforsker de de mørkeste afkroge af deres seksuelle begær.

I denne danskproducerede film er der intet tabu. Fra spektakulære cumshots til hardcore action, bliver du taget på en uforglemmelig rejse gennem passionens forføreriske univers. Trekantsex er blot én af de ting, der får din pulsslag til at accelerere.

Constance Katja Kean tager dig med til de mest forførende, skandaløse og pirrende steder, hvor ingen andre film før har været. Så tænd op for dine lyster og gør dig klar til at blive forført. Velkommen til et erotisk eventyr, der vil efterlade dig tilfredsstillet og sulten efter mere - velkommen til Constance Katja Kean!
 

RELATEREDE FILM