Synes om Nej tak Rapportér problem

COPENHAGEN SEXCLUB

Spilletid:14:15
Copenhagen Sexclub tager dig med på en vild og fræk rejse gennem det frækkeste natteliv i Danmark. Bente og Philip leger med ild og beslutter sig for at bryde alle grænser, da de træder ind i Club 20 - det sted, hvor fantasi forvandles til virkelighed. Du kan være sikker på, at der ikke spildes tid i baren, for Bente ved præcis, hvad hun vil have. Inden du ved af det, ligger hun allerede sammen med Philip og adskillige andre liderlige kvinder og mænd.

Bliv vidne til et ægte dansk orgie, hvor ingen tabuer eksisterer. Det er en oplevelse, der bør være obligatorisk for enhver liderlig sjæl, der søger efter sensation og spænding. Club 20 er det ultimative sted, hvor alle dine frække fantasier kan blive til virkelighed. Og for Bente og Philip er dette kun begyndelsen - de har ikke tænkt sig at stoppe her.

Kom og tag del i dette erotiske eventyr, hvor hver enkelt scene er fyldt med intense og lidenskabelige øjeblikke. Copenhagen Sexclub er en film, der vil tage dig med tilbage i tiden til de retro-dage, hvor seksualitet og lyst blev fejret på den mest intense måde. Så gør dig klar til at opleve et dansk mesterværk inden for den voksne underholdningsindustri.
 

RELATEREDE FILM