Synes om Nej tak Rapportér problem

COPENHAGEN SEXCLUB

Spilletid:13:22
I den dampende frække pornofilm "Copenhagen Sexclub" tager Bente og Philip skridtet ud i det ukendte og udforsker deres dybeste lyster. Disse eventyrlystne elskende vover at træde ind i Club 20, hvor deres mest skamløse fantasier bliver til sprudlende virkelighed.

Bente er ikke tilbageholdende og lader ikke tiden gå til spilde i baren. I et splitsekund befinder hun sig sammen med Philip, omgivet af flere andre hæmningsløse kvinder og mænd, der alle deler samme hede begær. Et ægte dansk orgie udfolder sig foran deres øjne, og de suges ind i en pulserende verden af uforpligtende lyst og begær.

Dette brændende eventyr burde være obligatorisk for enhver liderlig sjæl, der længes efter at leve ud i de frie og erotiske rammer af Club 20 - Copenhagen Sexclub. Bente og Philip har fået smag for paradisets ondskab, og du er garanteret, at dette ikke bliver deres sidste besøg i denne hede oase af sanselige nydelser.

Kom med på en rejse gennem tid og sted, til det forførende retro-Danmark, hvor intet er tabu, og hvor grænserne udfordres til det yderste. Lad dig opsluge af dette dampende univers, hvor lyst og begær venter på at blive udforsket i maximum volume. Copenhagen Sexclub er din nøgle til en uforglemmelig oplevelse i ren dansk ekstase.
 

RELATEREDE FILM