Synes om Nej tak Rapportér problem

EXTREME

Spilletid:37:53
Tag med på en vild og ekstrem sex-odyssé i filmen "Extreme". Her er der ingen plads til kedelig hverdagssex - kun hardcore og intens nydelse!

I denne film oplever du den ultimative tilfredsstillelse, når vores hovedperson sørger for, at den heldige kvinde får det godt og grundigt. Han er besat af at bringe hende til kanten af ekstase, og hans stive pik er det eneste, hun nogensinde vil kunne tænke på igen.

Hun kan ikke undgå at ryste af ren og skær tilfredshed, når hun udsættes for den mest udfordrende analsex. I jagten på at opnå endnu mere glæde kaster hun sig ud i en hed trekant, hvor intet håndtag forbliver udforsket.

Blandt vores smukke medvirkende er der også en række sexede blondiner, der viser deres fornemme evner på alle fronter. De er ikke bange for at tage styringen og skabe ekstreme øjeblikke, som du aldrig vil glemme.

Så sæt dig godt tilrette og forbered dig på en oplevelse ud over det sædvanlige. "Extreme" tager dig med på en rejse ind i en verden af intens og vovede seksuelle udfoldelser, der vil efterlade dig både forpustet og fuldstændig tilfredsstillet.
 

RELATEREDE FILM