Synes om Nej tak Rapportér problem

FORGETTING THE GIRL

Spilletid:18:30
Kom med på en brændende hed og lækkert liderlig rejse til de mørkeste drømmers verden! Oplev en film, der vil få dig til at glemme alt om kedelige hverdag og bogstaveligt talt "Forgetting The Girl"!

Vi tager dig med til det sensuelle USA, hvor vores hovedperson, en uartig fyr, indtager toilettet til en uforglemmelig omgang hovedoperation! Men det er ikke alt – med hans enorme lyst til liderlighed og en fyldig babe på gulvet, får du ikke bare skæppeskønne scener, men også en vild og fræk oplevelse af dimensioner!

Teenagerenes uskyld bliver smidt overbord, når de helt igennem brændende brunetter kaster sig ud i det vildeste bryst-knald! Cumshots sprøjter overalt og forvandler det beskidte gulv til en frækkere version af Disney World!

Forbered dig på en uforudsigelig og dekadent oplevelse, hvor intet er forbudt, og alt er tilladt! Vores film vil garanteret efterlade dig mundlam og fortryllet, som om du var blevet ramt af en skælvende orgasme! Glem alt om pæne piger og kom med på en dampende tur gennem ønskets magiske land!
 

RELATEREDE FILM