Synes om Nej tak Rapportér problem

FRISKE DANSKE PIGER

Spilletid:34:18
Er du klar til en vild og fræk oplevelse, som kun danske piger kan levere? "Friske danske piger" tager dig tilbage til 90'ernes æra, hvor disse unge skønheder regerede dansegulvet og værtshuset. Men de stopper ikke der, for de er slet ikke tilfredse med blot lidt gruppesex på værtshuset - de vil have det hele! Og med lidt anal og andre frække lege bliver intet overladt til fantasien.

Efter en hed nat på værtshuset inviterer de dig ind i deres private gemakker, hvor det virkelig bliver saftigt. Her bliver der knep og mundsprøjt i uendelige variationer. Disse ekspert-junkier i lagenjagt vil have det hele, og de stopper ikke, før du er totalt tilfredsstillet.

Men det er ikke kun deres eventyrlyst og evner, der gør dem til et hit. Disse frække piger kan ikke stå for en omgang leg med sexlegetøj og elsker at iføre sig frække strømpebukser, der får dine lyster til at blomstre.

Så lad dig forføre af disse danske babes, der med danske stolthed viser, hvorfor de er verdensberømte for deres umættelige appetit på sex. Velkommen til Friske danske piger - landets frækkeste filmoplevelse!
 

RELATEREDE FILM