Synes om Nej tak Rapportér problem

HUNGRY

Spilletid:8:34
Hold fast i dine bæltespænder, for "Hungry" vil efterlade dig med en sult, du aldrig har oplevet før! Barret (spillet af den sexede Dillion Day) er kendt som en tæmmet tiger, der nyder at narre penge ud af rige gifte koner. Men alt ændrer sig, da han møder den forførende Lorena (spillet af den pikante Dee). Hun er fanget i et mareridt med en grusom og sadistisk ægtemand, der tænder på at kontrolere hendes liv.

I kampen mellem kærlighed og galskab indser Barret hurtigt, at han må træde ud af sin komfortzone og kaste sig ud i det ukendte. Denne film tager dig med på en vild og erotisk rejse, hvor grænser bliver overskredet, og begær bliver vakt på nye niveauer.

Kom med på dette amerikanske eventyr fyldt med passion, og oplev en verden af bryster">store bryster, fristende blondiner og sprøjtende orgasmer. "Hungry" er ikke for svage sjæle, men for dem der tør udfordre deres egne lyster og begær. Så gør dig klar til at blive mættet af glæde og begær, når denne intens erotiske film bokser sig ind i dit sind og efterlader dig forpustet og sulten efter mere.
 

RELATEREDE FILM