Synes om Nej tak Rapportér problem

I KRIG MED DOBBELT DILDO

Spilletid:26:29
De to lystige damer fra Storbritannien beslutter sig for at spille på den frække bane og kaster sig ud i en hed kamp med den legendariske dobbelt dildo. Men tingene går ikke helt som planlagt, da de forvilder sig væk fra deres hold og ender på ukendt territorium. Forvirrede, men absolut ikke afskrækkede, begiver de sig ud på en eventyrlig rejse for at finde vej tilbage.

Pludselig støder de på et forladt hus midt i ingenting. Men hvad kunne der mon vente dem derinde? I stedet for at finde svar på deres spørgsmål, står de overfor en uventet fristelse. De to fristende piger opdager, at de ikke er alene - og det, der burde have været en hjælpeløs situation, bliver i stedet en pirrende affære.

I et øjeblik af intens lyst og begær, udfolder der sig en vovet og forførende scene mellem de to sprøde blondiner. Uniformerne kommer på, og deres lesbiske leg begynder med fuld kraft. Evnen til at finde vej er glemt, da de to sexede skønheder indvier hinanden i alle de hemmeligheder, som kun to kvinder kan dele.

"I krig med dobbelt dildo" er en hed svensk film, der vil efterlade dig målløs og længselsfuld. Med Michelle Louise og Christina i hovedrollerne er det en erotisch film, hvor blondiner, uniformer og lesbisk erotik kommer i centrum. Glem alt om retningssans og kast dig ud i et erotisk eventyr, der vil efterlade dit hjerte bankende og dine sanser elektriske.

RELATEREDE FILM