Synes om Nej tak Rapportér problem

JAILHOUSE WHORES, SCENE 2

Spilletid:17:35
Start dit optagelskamera og gør dig klar til en saftig og fræk oplevelse i "Jailhouse Whores, Scene 2"! Dette frække mesterværk tages til nye højder af vores utrolige stjerner, der ikke er bange for at gå over grænserne. Disse Lækkre Luderpoliti vil helt sikkert pirre dine sanser!

I dette dampende hede eventyr møder vi nogle af de mest sexede fanger, som nogensinde har befundet sig bag tremmerne. Deres uimodståelige tatoveringer og sultne øjne vil få dit hjerte til at banke hårdt. Og hvis det ikke er nok til at skifte dine lænker ud med spænding, så vent bare til du ser deres store røve i aktion!

Her i Frankrig viser vi, at frigørelse ikke kun finder sted ved at bryde ud af fængslets greb - det sker også, når disse villige kvinder griber chancen for at tilfredsstille deres mest basale lyster. Vores fængselsbetjente er mere end glade for at lege med sluts som disse, så der er ingen tvivl om, at røv til mund-legen vil få dig til at kravle op ad væggene af ren liderlighed.

Så snup din fjernbetjening, læn dig tilbage og forbered dig på en vild og voldsom tur gennem fængslets mest skjulte sider. "Jailhouse Whores, Scene 2" er et fængslende eventyr, der vil efterlade dig fornøjet og sulten efter mere!
 

RELATEREDE FILM