Synes om Nej tak Rapportér problem

KONTRAKTEN

Spilletid:15:11
Hold telefonerne travlt med "Kontrakten" - en legendarisk voksenfilm, der løfter skrivebords fantasy til uanede højder! Tag med på en sex-ekspedition, der vil få ethvert forretningshjerte til at hamre af spænding og begær.

I denne brølende actionkomedie vikles du ind i en verden af magt og begær, hvor alle dine forretningsmænds fantasier bliver levende! Du får et vippepunkt af erotik og sjov, når vores hovedperson kommer op imod de mest fristende udfordringer på et kontor, man nogensinde har set.

"Kontrakten" er fyldt til randen med smukke og smagfulde skuespillere, der er glatbarberede nedenunder og udstyret med imponerende bryster">store bryster. Disse sexede gudinder fra USA vil sende elektriske stød af ophidselse gennem skærmen og efterlade dig sigende efter mere.

Kom med os på en turboladet rejse ind i et eventyr, hvor jobbeskrivelser bliver omskrevet til hed erotik og where pleasure meets business. Du vil blive forbløffet over, hvordan stemplet på en kontrakt kan forvandle sig til fristende lege på kontoret.

Tag springet ind i vovende erotisk dominans - "Kontrakten" er den ultimative hyldest til de mænd, der ønsker mere end bare en kvinde på deres skrivebord. Lad dig rive med af denne episke filmoplevelse, der kun eksisterer i de vildeste af dine fantasier. Så spænd sikkerhedsselen, og lad "Kontrakten" tage dig med på en utrolig, fornøjelsesfyldt rejse, der vil efterlade dig åndeløs.
 

RELATEREDE FILM