Synes om Nej tak Rapportér problem

LIPSTICK AND LINGERIE

Spilletid:20:57
Lipstick And Lingerie byder dig velkommen til et forrygende erotisk eventyr i Ungarns hjerte! I denne intense film følger vi de forførende medvirkende Lia Lyen, Dorothy Black, Peaches og Linda Shane, der leger med hinanden og tager knævrerne til nye højder af ekstase.

Blondinerne i denne film er ikke til at stå for! De smukke ungarske kvinder tager dig med på en sensuel rejse, hvor de vover sig ud i de frækkeste og mest dristige lesbiske lege. Skønne læber møder hinanden, når de maler hinandens mund med levende læbestift. Og den sprøde lyd af negle, der glider op ad stramme og silkebløde lingeriets stof, tager pusten fra dig.

Du bliver inviteret indenfor i de glitrende soveværelser, hvor disse sexede kvinder udforsker hinandens kroppe med legende hænder og kysser uden hæmninger. Disse stjerner fra Ungarn får dig til at gispe efter vejret, når de forfører hinanden og skaber en magnetisk seksuel spænding, der vil efterlade dig tiggende efter mere!

Lipstick And Lingerie er den ultimative pornofilm, der bevæger sig langt ud over dine vildeste fantasier. Så slå dig ned og oplev denne hede og intime rejse ind i det lesbiske paradis, hvor forførelse, begær og liderlighed smelter sammen og giver dig en uforglemmelig filmoplevelse. Velkommen til Ungarns frækkeste hemmeligheder!

RELATEREDE FILM