Synes om Nej tak Rapportér problem

MAMAS NEW TOYBOY

Spilletid:21:18
Hvem sagde, at alder er en begrænsning? I "Mamas nye legetøj" får du et frækt indblik i den fantastiske verden af modne kvinder, der er sultne efter livets lyst! Disse erfarne og smukke damer ved præcis, hvad de vil have, og de har valgt telefonbogen over trætte fyrrekroge. De oplever en helt ny form for ekstase og opfyldelse med de virile, unge mænd, der er parate til at tilfredsstille deres hver eneste lyster.

Blændende brunetter, forførende bryster">store bryster og legesyge blondiner er blot nogle af de skønne kvinder, der indgår i denne erotiske rejse gennem det danske landskab. Skønhed, sensualitet og begær forfølger dem i hvert eneste øjeblik. Du vil blive fanget i et levende maleri af lidenskab og fryd, som kun danske kvinder kan skabe.

"Mamas nye legetøj" er en uforglemmelig filmoplevelse, der viser, at alder kun er et tal. Tag med på en sensuel rejse gennem Danmark, hvor modne kvinder og deres unge legetøj vil efterlade dig forpustet og ønskende om mere. Opdag den sande magi, der opstår, når erfaring og ungdom forenes i en eksplosion af hed erotik. Dette er dansk porno på sit bedste!
 

RELATEREDE FILM