Synes om Nej tak Rapportér problem

MISS SARAS UNIVERS 2

Spilletid:45:24
Tag med på en sexet og forførende rejse ind i Miss Saras Univers 2, hvor dominans og ekstreme lege er i fokus. Denne danske SM-film vil efterlade dig begærende og liderlig helt ned i dine nederste regioner.

Vores hovedperson, den verdenskendte domina Miss Sara, har denne gang valgt at pine sine slaver med elektriske apparater. Du vil få mulighed for at være vidne til ægte orgasmer, når slavefyrene udsættes for strømførende el legetøj på deres mest følsomme steder. Der er ingen nåde at finde i Miss Saras værksted af lyst og smerte, hvor slaverne bliver plaget og pinefuldt straffet, indtil de bliver lydige og hengivne.

Stearinlys, opspænding og elektrisk stimulation er de ultimative ingredienser, der binder denne SM-film sammen. Miss Sara er kåret som nummer 2 blandt verdens førende dominaer, så du kan forvente en oplevelse ud over det sædvanlige. Hendes overlegenhed og dominans vil få selv de mest erfarne til at bøje sig i ydmygelse.

Forbered dig på et intenst og grænseoverskridende eventyr, hvor bondage, SM og sexlegetøj er i centrum. Miss Saras Universe 2 vil tage dig med på en bizar og sensuel rejse, der vil efterlade dig i en tilstand af ren ekstase. Tag med til Danmark, hvor grænserne flyttes og nydelse bliver defineret på en helt ny og pirrende måde.
 

RELATEREDE FILM