Synes om Nej tak Rapportér problem

MORE CUSHION FOR THE PUSHIN

Spilletid:19:25
Tag med på en vild og saftig rejse i filmen "More Cushion For The Pushin"! Glem alt om kedelige og tynde piger - her er der garanteret ekstra meget at tage fat i! Sæt dig godt til rette, for du vil helt sikkert få brug for en blød pude til at holde fast i!

Vores forførende hovedperson er en lækkerbidsken med den mest fantastiske bagdel, der indbyder til seriøs håndtering. Den sorte pik, som hun støder på, er intet mindre end legendarisk. Det er en orkan af lidenskab, der får hendes sultne sjæl til at eksplodere!

Men det er ikke kun røven og pikken, der sætter gang i denne film. Naturen spiller også en afgørende rolle, når vores hovedperson viser, hvorfor større bryster er bedre. Det er som at se en fortryllende skovspringvand, der i ren ekstase overraskende får mere end blot vand i bevægelse!

"More Cushion For The Pushin" er en oplevelse ud over det sædvanlige. Den er fyldt med skamløs energi og forførende dansetrin, der giver grobund for de mest frække og uforglemmelige øjeblikke. Så skal du have mere end blot almindelig stimulation, så er denne film lige noget for dig!
 

RELATEREDE FILM