Synes om Nej tak Rapportér problem

PÅ HOTEL MED FULD SERVICE

Spilletid:28:57
På et luksuriøst hotel i smukke omgivelser udfolder sig en hed og fræk historie. Alexis, en lækker og passioneret ung kvinde fra Ungarn, tager på en erotisk rejse med sin kæreste. Allerede ved ankomsten viser de, at de er et par, der ved, hvordan man krydrer et ellers rutinepræget sexliv.

Mens de indlogerer sig på dette drømmeagtige sted, bliver det hurtigt klart, at de vil have mere end bare champagne og rosenblade. Drømmende iført strømpebukser og forførende højhælede sko udforsker de grænserne for deres lyst. I deres private suite fyldes luften hurtigt med intense støn og rytmiske bevægelser, der kun kan beskrives som hardcore erotik.

Men det stopper ikke der. For når den søde og frække piccolo kommer med to glas vin, opstår der en kemisk reaktion, der er umulig at modstå. Det bliver hurtigt klart, at dette ikke bare er en helt almindelig service. Dreven af deres dyriske begær kaster de sig ud i en trekant, der får temperaturen på hotelværelset til at eksplodere.

"På hotel med fuld service" er en film, der giver et indblik i en verden af tabuløs lidenskab og dristig udforskning. Tag med på denne frække rejse, hvor Alexis og hendes kæreste tager sexlivet til nye højder på dette svenske hotel. Denne film er sikker på at efterlade dig både åndeløs og forført.

RELATEREDE FILM