Synes om Nej tak Rapportér problem

PAIN FACTOR

Spilletid:26:13
Kom med ind i smertens lystfulde univers i Pain Factor! I hjertet af New York City, hvor uretfærdighedens lave huler findes, danser pigerne med en sød smerte. Den nordiske skønhed Inge stiger ind i dominansens magiske verden og tager kontrollen over den friske 18-årige Randi, som med fryd omfavner smertens nydelse.

I en pirrende twist opgiver Inge sig selv til herskerinden Tara, og her begynder en sand røvbanetur. Tara er en ægte mesterinde, der ved præcis, hvordan hun skal tage kontrol over Inges perfekte bagdel. Gennem slagende knald er Tara i stand til at skabe utrolige oplevelser af pine og nydelse.

Tag med på en højhælede og lesbiske rejse fuld af lidenskab og begær. Du bliver vidne til det ultimative møde mellem rødhårede og blondiner, og de glatbarberede steder, der overlader dig forpustet af glæde. Selvstore bryster er på menuen, og de vil helt sikkert efterlade dig målløs og ivrig efter mere.

Pain Factor er en uforglemmelig rejseudfordring, der foregår i det vilde USA. Sværgede fans af erotisk dominans og smertens glæde vil helt sikkert blive tilfredsstillet på alle måder. Så slip din indre kinky side fri og oplev denne Mad Max-agtige pornofilm, der bare venter på at give dig smerte, lidenskab og ekstase.
 

RELATEREDE FILM