Synes om Nej tak Rapportér problem

PLEASURE THRU PAIN 2

Spilletid:11:15
Tag med på en eksplosiv rejse ind i Jim's lystfyldte verden i "Pleasure Thru Pain 2". Jim er en mand uden hæmninger, hans begær for kvinder er umætteligt, og han længes efter seksuel tilfredsstillelse overalt, uanset omgivelserne. Er han bare en syg perverteret sjæl, eller er han blot en udforskende sjæl på sit erotiske eventyr? Følg med i hans komplekse tankeunivers, hvor intet er for tabu!

Jim's umættelige seksuelle fantasier får frit spil i denne pirrende film. Han drømmer om at blive domineret af smukke kvinder iført forførende støvler, og at de skal udforske hans fetish for strømpebukser og smuk, delikat lingeri. Denne film er en sand lystrejse for de, der æstetisk sætter pris på og nyder det erotiske univers.

"Pleasure Thru Pain 2" tager dig med til USA, hvor grænserne for seksuel udfoldelse bliver udfordret på den mest ekstatiske måde. Pulsate af spænding, lidenskab og intensitet, er denne film en dristig rejse ind i Jim's dybeste lyster.

Så tag med på denne usædvanlige oplevelse, hvor du bliver taget med på et eventyr fyldt med forførende redheads, dampende fetish, og sensuelle strømpebukser. "Pleasure Thru Pain 2" er en film, der vil efterlade dig begærlig og efter mere!
 

RELATEREDE FILM