Synes om Nej tak Rapportér problem

SEX IS A DEADLY GAME

Spilletid:5:51
Sex er et dødbringende spil, der vil efterlade dig åndeløs og liderlig! Når to frække politidetektiver bliver suget ind i en mystisk mordgåde, er der ingen grænser for, hvad de er villige til at gøre for at afhøre de liderlige medlemmer af den afdødes omgangskreds. Dette er en dansk sexkrimi, der er fyldt med intense øjeblikke og dampende hot handling.

Du vil blive forkælet med synet af vores smukke danske MILF-stjerner, der spreder benene og tigger om at blive taget hårdt. De bliver kneppet i alle positioner og nyder hvert eneste stød. Og selvom det er en dansk film, har vi også inviteret de hotteste internationale pornodronninger til at være med! Disse tøser ved præcis, hvordan de skal sutte pik og tage store ladninger i deres smukke ansigter.

Hop med på et vildt gangbang-eventyr, hvor vores frække bisexuelle skønheder ikke kan få nok! De bliver fyldt ud af saftige pikke og slikker gladeligt hinandens våde fisser, indtil de kommer i en eksplosion af orgasmer.

"Sex er et dødbringende spil" er optaget i det sensuelle Viborg, og vores talentfulde instruktør, Frank Thring, har skabt en film, der vil få dit blod til at pumpe og sende liderlige chokbølger gennem din krop. Kom med på denne vilde sexkrimi og lad dig forføre af sex magi med danske og internationale stjerner!
 

RELATEREDE FILM