Synes om Nej tak Rapportér problem

SKY ANGEL 90, SCENE 3

Spilletid:31:01
I filmen "Sky Angel 90, Scene 3" bliver du taget med på en vild og erotisk rejse, hvor en villig østasiatisk skøge bliver gennemkneppet af de mest frække dildos, saftige pikke og ivrige fingre. Så snart hun træder ind i billedet, er der ingen tvivl om, at hun har en dyb længsel efter at blive fyldt ud og tilfredsstillet på alle mulige måder.

Hun starter med at suge og slikke, ivrig efter at smage hver eneste centimeter af de hårde pikke, der præsenteres for hende. Hendes mund er som et vådt og varmt orkane, der suger alt ind i en ekstatisk, blowjob-eksplosion.

Som et sandt legetøjsmadras bliver hun derefter udstyret med alle former for stimulerende sexlegetøj. Dildos i alle størrelser og former, der trænger dybt ind i hendes stramme hul, bringer hende til kanten af sanseløs nydelse. Hendes støn bliver højere og højere, efterhånden som hun bliver fyldt mere og mere ud.

Til sidst bliver hun belønnet med en lækker cream pie, der bliver sprøjtet dybt ind i hendes vellystige krop. Et syn, der vil få dig til at længes efter mere. "Sky Angel 90, Scene 3" er en film, der vil efterlade dig både tilfredsstillet og eftersulten efter mere af denne østasiatiske skøgens sultne krop og hendes utæmmelige appetit efter sex.
 

RELATEREDE FILM