Synes om Nej tak Rapportér problem

SMOKIN ASSES, SCENE 3

Spilletid:21:39
Smokin Asses, Scene 3 tager dig med på en vild og liderlig rejse ind i en sexet julefantasi! Glem alt om den traditionelle julemand og hans kiksede hjælpere - her får du Miss Claus, og hun elsker at få to store pikke på en gang!

Med hendes fantastiske naturlige bryster og forførende blondine lokker Miss Claus dig ind i hendes magiske univers. På en komfortabel sofa begynder hun legen med sine ivrige beundrere, der ikke kan få nok af hendes frække krop. De stikker deres hårde pikke i alle hendes stramme åbninger og bringer hende mod ecstasy.

Men det stopper ikke der! I en overdådig badekar-scene fortsætter festen under bruseren. Det varme vand glider ned over deres dampende kroppe, mens Miss Claus kysser begærligt på deres saftige lem og dyrker hendes lystfyldte trekantsexfantasier.

Denne utrolige film er et amerikansk mesterværk, der garanterer at tilfredsstille selv de mest krævende af vores seere. Smokin Asses, Scene 3 er en erotisk oplevelse, du ikke må gå glip af, hvor frække blondiner og smukke bryster er i centrum for en trekantsexorgie fyldt med dampende hed sex og uforglemmelige øjeblikke!
 

RELATEREDE FILM