Synes om Nej tak Rapportér problem

SQUIRTING FOR EXTRA CREDIT

Spilletid:20:18
Tag med på en vild og liderlig rejse tilbage til skoletiden i vores sprøjtende, frække mesterværk, "Squirting For Extra Credit". Denne danske pornofilm tager dig med til et helt nyt niveau af seksuel spænding og fantasi.

Bliv forbløffet af den fascinerende og yndefulde Missy Monroe, den frække blonde stjerne fra USA, der er på en mission for at vise, hvor langt hun er villig til at gå for at få top karakterer. Hun kan deep throate enhver hingst og få ethvert publikum til at ånde i spænding. Vil det lykkes hende at tilfredsstille alle og få den bedste karakter nogensinde?

Men vent, der er mere! Vores utrættelige og sexede deltager, Nicki Hunter fra USA, viser os sine imponerende onani-egenskaber. Hun er mesteren i at tilfredsstille sig selv foran et kamera og få os alle til at ønske, vi var der for at deltage. Hendes hænder arbejder hurtigt og hårdt, og ingen kan modstå at sprøjte ud af ren skrækkelig lyst.

Og endelig har vi den fantastiske Flower Tucci fra USA, der tager det hele med et smil, mens hun oplever de mest sprudlende og saftige cumshots, man nogensinde har set. Hendes appetit på sex er uendelig, og hun viser os, at det at modtage og give glæde er en kunstform i sig selv.

Med "Squirting For Extra Credit" får du en film fyldt med voyeuristiske øjeblikke, pirrende onani og uforglemmelige cumshots. Så tag et smugkig ind i denne danske perle og forvent at blive blæst bagover af en oplevelse, der vil forlade dig liderlig og tilfredsstillet.

RELATEREDE FILM