Synes om Nej tak Rapportér problem

SUZAN FÅR SLIKKET FISSE - GRUNDIGT!

Spilletid:13:10
I filmen "Suzan får slikket fisse - grundigt!" oplever vi et ægte og intenst møde mellem Suzan og Dan, hvor der ikke bliver sparet på noget. Den danske skønhed, Suzan, er klar til at udforske sin lystfulde side, og hvem er bedre egnet til at tilfredsstille hende end den erfarne Dan?

Med et livligt og frækt sprog trækker filmen dig med ind i en verden af hed oralsex. Suzan og Dan stræber efter at opnå nydelse på den mest intense og tilfredsstillende måde muligt. Deres passion brænder igennem, når de suger og slikker i et rytmisk, sensuelt samspil.

Filmen byder på ægte amatøroptagelser, hvor den mørkhårede Suzan er på toppen af sin frækdom. Hendes evner inden for oralsex er en fryd for øjet og kommer til fuld udfoldelse. Hendes naturlige charme og sensualitet er uimodståelig, og hun ved præcis, hvordan hun skal tilfredsstille sin elsker.

"Blowjobs", "brunetter" og "amatører" er blot nogle af ingredienserne, der er med til at skabe en eksplosiv cocktail af lyst og begær. Denne erotiske film er en hyldest til de mest indbydende dele af den danskeskønne krop, og den vil uden tvivl efterlade dig i en tilstand af intens eufori.

Tag med på en vild tur gennem det danske landskab og oplev Suzan og Dan udforske grænserne for deres passion. "Suzan får slikket fisse - grundigt!" er et dansk mesterværk, der vil tilfredsstille selv de mest krævende seere.

RELATEREDE FILM