Synes om Nej tak Rapportér problem

SVENSK TREKANT PÅ BADEVÆRELSET

Spilletid:21:13
Jamie Lee Delemare fra Storbritannien er hovedpersonen i vores frække og livlige film, "Svensk trekant på badeværelset". I denne hede produktion får vi lov til at opleve to liderlige håndværkere arbejde på rigdamens badekar, men det er ikke kun vandet, der kommer til at risle i denne dampende film.

Med et frækt glimt i øjet smider den kurvede Jamie sin badekåbe og sætter gang i et pirrende show under bruseren. Pludselig står hun der, hudløs og indbydende, og tiltrækker de to håndværkere som fluer til en honningkrukke. Og lad mig sige dig, der er ikke noget passivt ved Jamie - hun tager kontrol og får, hvad hun ønsker!

Blondiner, bryster">store bryster og hetrofyldt spænding er blot nogle af de ingredienser, du kan forvente at se i denne svenske trekanter. Livet ved Jonssons badekar bliver aldrig det samme igen, når Jamie og hendes to håndværksbejlere viser, hvordan badeværelser virkelig skal bruges.

Så tag med på et erotisk eventyr allerhøjeste svenske potens. Bliv ikke overrasket, hvis du skal bruge en ekstra vaskeklud, når du ser "Svensk trekant på badeværelset". Dette er en film, der leverer det, du elsker - og mere til! Kom og bliv en del af badedykkerne i dette frækt sprudlende svenske eventyr.

RELATEREDE FILM