Synes om Nej tak Rapportér problem

SWALLOW EVERY DROP 6

Spilletid:31:36
Swallow Every Drop 6 er en forrygende film, der vil efterlade dig åndeløs og fyldt med lyst! Oplev en gruppe utroligt smukke og sultne kvinder, der er klar til at sluge hver eneste lille dråbe.

Først møder du Angelica, en ægte naturlig babe fra Midtvesten, der ikke kan få nok. Hun er ikke tilfreds, før hendes tallerken er helt ren, og det gælder også for de herlige safter, der drypper ned på hende!

Men vent, der er mere i vente! Nasty er en vild tjekkisk tøs, der knepper som en fartdjævel og efterspørger sæd som sin yndlingsdessert. Hun elsker at smage på hver eneste salte dråbe og savner aldrig at få sin sult stillet!

Og så har vi Chelsea og Jezabel, to sexede og forførende kvinder, der vil tage din ånde væk. Chelsea har en lækker stor numse, der er skabt til at blive taget hårdt, mens Jezabel har en stram lille mis, der bare venter på at blive fyldt til randen med højlydte støn og lystne skrig!

Swallow Every Drop 6 er en hæsblæsende rejse ind i den forbudte verden af hård sex, våde blowjobs og glatbarberede fornøjelser. Dette er en film, der ikke kan undgå at tilfredsstille dine dybeste erotiske fantasier.

Tag med på denne indsugende rejse, hvor der ikke er nogen begrænsninger, ingen hæmninger - kun ren, rå og brølende lyst! Oplev den ultimative amerikanske pornofilm, der får dig til at sukke efter mere!
 

RELATEREDE FILM