Synes om Nej tak Rapportér problem

TO ROTTER, EN MIS

Spilletid:24:57
I filmen "To rotter, en mis" invaderes du af en uimodståelig blanding af lidenskab, begær og intensitet! Oplev en personlig rejse, hvor der ikke er tid til at kede sig, når de to rotter går i aktion. Disse unge brunetter er ikke bange for at indtage scenen, og de vil have mere end blot én pik! De vil have to – ja, du hørte rigtigt – to stenhårde pikke på én gang!

Forbered dig på at blive taget med storm, når de udsøgte røve skaber en overdosis af seksuel spænding. Der er ingen grænser for, hvad der kan ske, når begæret brænder igennem, og de sultne munde får en forsmag på himlen. Og det stopper ikke der! Forbered dig på en eksplosion af sprøde og saftige cumshots, der vil efterlade dig helt udmattet.

"To rotter, en mis" er en film, der efterlader et uforglemmeligt indtryk. Hver scene byder på en kombination af liderlighed og dygtighed, der vil tage dig med til det yderste af dine fantasier. Så slip fantasien fri, og tag med på en erotisk og pirrende rejse til det forheksede land, der er kendt som Sverige. Du vil helt sikkert ønske, at du kunne finde flere rotter og missekatte som disse!
 

RELATEREDE FILM