Synes om Nej tak Rapportér problem

TRY A TEEN, SCENE 4

Spilletid:25:47
Try A Teen, Scene 4 er en eksplosiv og fræk film, der garanterer at sætte gang i dine lyster! Glæd dig til at opleve den sexede og utroligt frække blonde skønhed, Lola, der elsker at blive fyldt ud af to stenhårde pikke på én gang! Du vil blive blæst bagover af hendes ustoppelige sult efter pik, når hun tager imod dem i alle hendes saftige huller.

Dette er ikke en film for sarte sjæle, her er det alt for frække blondiner, der går til den med fuld kraft! Bliv forført af hendes forførende evner og hendes umættelige appetit på analsex og dobbelt-penetration, der vil tage dit åndedræt væk! Og når du tror, du ikke kan klare mere, vil du næsten blive væltet bagover af de sprøjteorgasmer, som Lola får, når de to heldige partnere fylder hende med deres varme ladning.

Med Try A Teen, Scene 4 får du en film fyldt med hardcore action, hvor intet er for vildt for denne blonde lækkerbisken! Det her er ikke bare dit almindelige teenageeventyr - det er et udforskning af grænser og tabuer, der vil efterlade dig i ren ekstase. Så giv dig selv lov til at udforske din frække side og oplev, hvor langt Lola er villig til at gå for at tilfredsstille både sig selv og dig!
 

RELATEREDE FILM