Synes om Nej tak Rapportér problem

2 SOMMERPIGER FÅR PIK I SOLEN

Spilletid:28:41
To sommerpiger, Natalie Heck fra Storbritanien og Amber fra Storbritanien, nyder en solrig dag på en svensk strand. Solens varme har en pirrende effekt på deres dristige sind. De ligger og soler sig, iført deres mest forførende bikinier, og drømmer om at blive taget hårdt og ubarmhjertigt.

Men vent! Hvem er den sexede gartner, der pludselig dukker op for at ordne haven? Han kan ikke modstå synet af de to frække skabninger, der ligger og frister ham. Det er ikke længere haveredskaberne, der skal ordnes. Det er de smægtende og liderlige piger, der trænger til hans opmærksomhed.

En dampende trekant begynder med fuld intensitet og passion. Natalie og Amber tager imod hans stive pik og opfører sig som ægte sexgudinder, der nyder hvert eneste stød og hvert kyssende øjeblik. Deres lystige støn og bevægelser fylder den svenske sommerluft.

Men det stopper ikke der! Andre forbipasserende får også lyst til at deltage i festen. En gruppesex-orgie eksploderer, hvor alle kanter af det seksuelle univers udforskes og nydes. Hver lille lyst bliver tilfredsstillet, og ingen går herfra utilfredse.

"2 sommerpiger får pik i solen" er en hed filmoplevelse, der vil efterlade dig tørstig efter mere. Lad dig rive med af passionen og lysten, og bliv en del af denne erotisk solskinsfest. Dette er en film, der ikke lader nogen kold, og den efterlader et varigt indtryk i dine våde drømme.

RELATEREDE FILM