Synes om Nej tak Rapportér problem

A HOT NIGHT IN APRIL

Spilletid:13:50
Oplev en hed og forbløffende aften i april, hvor temperaturen stiger og lysten blusser op. Når Aprils sensuelle dans kaster sin fortryllelse over sceneriet, tager hun styringen og får alle til at forvente det uundgåelige. Men det er efter showet, at festen virkelig begynder! April og hendes fantastiske party-stripper-veninder søger ind i det private rum, hvor intet længere er tabu.

Blandt scenernes fantastiske medvirkende vil du stifte bekendtskab med højhælede fristelser, som forfører med elegance og styrke. Skandinaviske guders forfængelighed er ikke til at overse, samt deres stolte mesterskab i at tilfredsstille enhver lyst. Glæd dig også til at opleve den slidtbarberede passion, der eksploderer i et kalejdoskop af nydelse.

Selve scenerne udspiller sig i Tyskland, hvor grænserne bliver udfordret, og enhver fantasi bliver forvandlet til virkelighed. Det er en film, der er skabt til at tilfredsstille begær og pirre alle sanser. Så tag del i denne lystfyldte rejse, der vil efterlade dig åndeløs og tørstig efter mere. "A Hot Night In April" er en vovet og sanselig film, der vil tage dig med på en uforglemmelig tur gennem en uendelig passionens verden.
 

RELATEREDE FILM