Synes om Nej tak Rapportér problem

ALL AMERICAN NYMPHOS 5

Spilletid:19:20
All American Nymphos 5 bringer dig tilbage til de vildeste fantasier, hvor lyst og begær mødes i en hed eksplosion af lidenskab. Tag med på en rejse ind i en verden fyldt med unge kvinder, der brænder efter at lære kunsten af fræk fornøjelse.

I denne hæmningsløse film oplever du 18-årige Destiny St. Claire i en ustoppelig jagt på pik. Hendes utrættelige lyst er som et vulkanudbrud af ren begær, og kun de modigste kan modstå hendes tillokkende fristelser.

Men hun er ikke alene i sin ukuelige trang. Den rødhårede skønhed, Katja Kassin, indtager skærmen som en gudinde med en krop, der skaber våde drømme. Hendes røv er formet til perfektion, og hendes evne til at tilfredsstille er uovervindelig.

Den 19-årige Ashley Haze bliver hamret igennem af en muskelbund, der er klar til at tilfredsstille hendes dybeste lyster. Hendes uskyldige udseende skjuler en hemmelig trang, der kun kan blive tilfredsstillet af en ægte mester i kunsten af forførelse.

Forbered dig på en væmmelig og sanselig rejse ind i en verden af hardcore anal, brændende brunetter og sexede redheads. All American Nymphos 5 sætter gang i dine mest vilde fantasier og garanterer en oplevelse, der vil efterlade dig forpustet og tilfredsstillet.
 

RELATEREDE FILM