Synes om Nej tak Rapportér problem

ASHES TO ASHES: LUST TO DUST

Spilletid:16:56
Tag med på en vild og forførende rejse i filmen "Ashes To Ashes: Lust To Dust". Dette erotiske mesterværk bringer dig helt tæt på en forførende sexgudinde, der kender kunsten at tilfredsstille sig selv til perfektion. Hun starter i sit eget selskab, hvor hun forkæler sin struttende fisse med en sensuel massage. Hendes fingre danser over hendes lystne skød og sender hendes krop i en ekstatisk rus af nydelse.

Men det stopper ikke der! Vores frække heltinde er langt fra tilfreds med kun hendes egne fingre. Hun griber efter sin trofaste dildo og giver den en hed omgang på bordet. Hendes lyster er ubændige og hun stopper ikke, før orgasmen ryster gennem hendes krop som en brølende vulkan. Hun er en sand mester i at tilfredsstille sit eget begær og bringe sig selv til grænsen af ekstase.

"Ashes To Ashes: Lust To Dust" er en film, der vil efterlade dig helt opstemt og længselsfuld. Denne solo-ekspedition i lyst og begær vil pirre dine sanser og bringe dig til kanten af dine dybeste fantasier. Indtag denne erotiske symfoni alene og lad dig forføre af vores smukke, frække stjerne, der vil tage dig med på en rejse fra asken til lystens støv.
 

RELATEREDE FILM