Synes om Nej tak Rapportér problem

ASK FOR ASS

Spilletid:23:56
Hold godt fast, for "Ask For Ass" er en brandvarm film, der ikke lægger fingre imellem! Her bliver du taget med på en eksplosiv rejse ind i den fantastiske verden af uimodståelige blondiner, dobbel-hul fornøjelse, sprøjtende cumshots og fræk onani.

Når du starter filmen, bliver du mødt af en betagende blondine iført frækt hvidt lingeri, som er klar til at få begge hendes stramme huller fyldt ud af to studs med imponerende udrustning. Hendes skønne krop bliver iscenesat i frække og sensuelle vinkler, som får enhver til at ønske, at de var de heldige mænd, der kunne opleve hendes intense nydelse. Fra start til slut bliver intet tabt på gulvet - alle hede scener suges ind i dit sind og efterlader dig totalt seksuelt forført.

"Ask For Ass" er et forrygende mesterværk, der vil holde dig på kanten af stolen og efterlade dig åndeløs og tilfredsstillet. Med originale og eksplosive sekvenser er denne pornofilm et must-see for alle elskere af intense blonde skønheder, dobbel-hul action, sjaskvåde cumshots og fantastisk onani. Slut dig til os, når vi rejser til USA for at opleve de mest uforglemmelige øjeblikke fyldt med intens lidenskab. Gør dig klar til at bede om mere - denne film vil helt sikkert efterlade dig med en uudslettelig trang til mere!
 

RELATEREDE FILM