Synes om Nej tak Rapportér problem

ASS MUNCHERS

Spilletid:7:06
Ass Munchers er den ultimative røvslikkefilm, der vil få dig til at glemme alt, hvad du tidligere har set! I denne ægte amerikanske produktion får du hele 4 timers intet andet end de hotteste og frækeste piger, der gladeligt tager fyrene tilbage i hængekøjen og giver dem en ekstra speciel behandling.

Disse piger er absolut ikke generte, når det kommer til at slikke fjolset på drengene, mens de stønner af begær. De nyder hvert eneste slik og roterer deres tunger omkring hver centimeter, mens de får dem helt tændt.

Men det er ikke alt! Efter at have givet fyrene den mest fantastiske og pirrende røvslikning, er det deres tur til at få deres vilde fantasier opfyldt. Med deres mund helt fyldt bliver de kneppet hårdt og intenst, samtidig med at de ivrigt beder om mere.

Du kan ikke gå glip af denne film, der ikke kun er fyldt med røv slikning, men også med masser af orgasmer og ansigtssprøjt! Fra start til slut vil Ass Munchers give dig en uforglemmelig oplevelse, der vil tage dig med storm og lade dig tørstig efter mere. Så tag med os på denne vilde tur og oplev alle dine frækkeste fantasier blive virkelighed. Velkommen til røvslikningsparadiset!
 

RELATEREDE FILM