Synes om Nej tak Rapportér problem

BABEHOTEL 1

Spilletid:10:45
Kom med på et hedt eventyr på Babehotellet, hvor ægte dansk gæstfrihed når sit frækkeste niveau! Don LP, Københavns frækkeste piccolo, er klar til at give tøserne en uforglemmelig oplevelse med sin unikke form for room-service. De vil få mere end blot deres fantasier opfyldt!
Bliv vidne til mesterligt udførte blowjobs fra de mest talentfulde glatbarberede skønheder, der kan suge sjælen ud af enhver mand. De brunetter, der deltager i denne sexfest, er klar på at vise deres hardcore evner og bringe både sig selv og deres partnere til nye højder af nydelse.
Kom og oplev den danske passion og lyst, der brænder igennem på Babehotellet. Natasha og Jade Summers er kun nogle få af de fristende gæster, der er med til at gøre dette danske drama til noget helt særligt. Glem alt om hverdagens bekymringer og lad dig forføre af denne eksplosion af sensualitet og begær.
Babehotel 1 tager dig med på en sexrejse, du ikke vil kunne glemme. Lad dig drage ind i en verden af utæmmet lyst og overgiv dig til dansk erotik, som kun kan opleves på Babehotellet. Dette er en oplevelse, der vil efterlade dig begærende efter mere! Forestil dig lyden af støn og orgasmer, der fylder hotelværelserne - er du klar til at tage imod udfordringen?
 

RELATEREDE FILM