Synes om Nej tak Rapportér problem

BABY LEGER MED MAD

Spilletid:9:54
Tag med på en fræk og lækker rejse ind i Babys verden, hvor hun viser, hvor legesyg og eventyrlysten hun virkelig er. Denne hotte babe er fyldt med energi og har en stram og lækker krop, petite bryster og en lille, fræk røv, der bare venter på at blive udforsket.

I "Baby leger med mad" får du lov at være med, når hun udforsker nye og pirrende højder ved at lege med mad. Du vil blive grebet af spændingen, når hun driller sin stramme fisse og smører den ind i fristende flødeskum. Du kan næsten smage frugtbarheden, når hun indfører saftige vindruer, på en måde du aldrig har set før. Og som prikken over i'et får du også lov at være med, når hun frister din fantasi ved at spise en liderligt indbydende banan.

Men det stopper ikke der! Forbered dig på et adrenalinsus, når Baby viser sin frække side og lader sit velplejede urin-elskende hjerte skinne igennem. Du vil blive overvældet af hendes sensuelle tislegen og se hende tisse i et glas, mens hun omdanner den intime handling til kunst.

"Baby leger med mad" er perfekt til dig, der elsker spontanitet, nytænkning og en legesyg attitude. Lad dig forføre af Babys frække eventyr og oplev en unik og intens filmoplevelse.

RELATEREDE FILM