Synes om Nej tak Rapportér problem

BANAN ONANI

Spilletid:10:46
Hvad sker der, når en lækker russisk brystbombe som Rene får fat i en banan? Det kan du finde ud af i "Banan onani", hvor denne sexede brunette tager solo-sex til et helt nyt niveau!

Rene er kendt for sin besættelse af frugt, og hun har altid et par saftige bananer liggende på sengebordet. Men i denne film bliver det ikke kun en del af hendes morgenmad - det bliver også en del af hendes vilde sexleg!

Som morgenmadsrutinen skrider frem, begynder Rene med at nyde en banan ved at sutte og slikke den sensuelt. Men det stopper ikke der - hendes morgenliderlige fisse er så våd og liderlig, at den også begynder at tigge om opmærksomhed. Rene kan ikke modstå fristelsen og begynder at skubbe bananen ind i sit stramme hul, der bliver frugtsultent efter mere!

Hver eneste centimeter af hendes krop summer af intens lyst, mens bananen glider dybt ind i hende. Hun stønner højere og højere, indtil hun oplever en eksplosiv orgasme, der får hele sengen til at ryste.

"Banan onani" er en film, der vil efterlade dig sulten efter mere. Hvis du er til brunetter og solo-leg, så er denne film et absolut must-see. Gør dig klar til at se Rene som aldrig før, når hun tilfredsstiller sig selv med en saftig banan - du vil ikke kunne få nok!

RELATEREDE FILM