Synes om Nej tak Rapportér problem

BANAN OP I FISSEN

Spilletid:8:50
Kom med på en fræk og saftig eventyr med den legesyge Sneganna i pornofilmperlen "Banan op i fissen". Den unge blonde bombe vil intet mindre end at have det sjovt, og hun er klar til at udforske sine frække fantasier. Med sin lille plastiksut og en moden banan i hånden er der ingen tvivl om, at det bliver en vild oplevelse.

Sneganna er ikke bange for at vise sin flabede mund og hendes to stramme huller. Med et begejstret grin stikker hun sutten op i sin frække fisse, mens hun suger og slikker på den fristende banan. Hun kan ikke få nok af den intense nydelse og trænger til mere. Men hvad så med hul nummer to? Hvordan skal Sneganna udfylde det? Kan den liderlige sut stadig finde plads? Vil den saftige banan også være med?

Dyk ned i dette forførende univers fyldt med sexlegetøj, natur og forførende blonde skønheder. "Banan op i fissen" er en film, der garanteret vil få pulsen til at stige og temperaturen til at nå nye højder. Gør dig klar til at opleve en sexet og pirrende rejse, hvor intet er for tabu, og hvor Sneganna tager dig med på hendes sindssygt frække eventyr.

RELATEREDE FILM