Synes om Nej tak Rapportér problem

BARBEREDE MISSER 5

Spilletid:34:05
Tag med på en vild og pirrende rejse ind i den sjette sans med "Barberede misser 5". I denne ultra frække film bliver pigerne barberet, så deres misser er helt glatte og klar til at blive tungekysset og prøvekørt med det samme!

I denne intense oplevelse får du et overflødighedshorn af erotiske scener, hvor vores medvirkende tøser viser, hvorfor de er de mest eftertragtede i Danmark. Hver eneste blondine er iført højhælede sko, der sender fantasien på overarbejde og lover en fyrrig oplevelse. Deres frække udseende og uimodståelige charme vil fange dig fra start til slut.

Hvis du er til fetich og nylonstrømpebukser, er du kommet til det rette sted! Filmen byder på kropsnære klip af de mest legesyge piger iført strømpebukser, der vil drage dig ind i en ekstase af liderlighed. Du vil ikke kunne modstå deres færdigheder og fascinationen ved at se dem opslugt i orale lystspil.

Forbered dig på en dansk pornofilm, der tager dig med på en optisk, erotisk og intellektuel rejse, som du aldrig vil glemme. "Barberede misser 5" tager dig med bag kulisserne og viser, hvad der gør danske piger så unikke. Gør dig klar til at blive overvældet af hede blowjobs, unikke scener og uendelig lyst. Er du klar til at opleve denne fabelagtige danske produktion?
 

RELATEREDE FILM