Synes om Nej tak Rapportér problem

BRITISKE NICOLA FÅR SVENSK PIK

Spilletid:19:14
Hold fast i dine bukser, for her kommer en film, der vil få dit hjerte til at banke af spænding! Britiske Nicola har rejst til det forførende Sverige, hvor hun er klar til at opleve den allerbedste pik landet har at tilbyde. Denne storpattede engelske dame er sulten efter passion, og hun har fundet sin drømmende svenske ungersvend for at tilfredsstille hendes dybeste ønsker.

Fra det øjeblik kameraet tændes, kan du se Nicola stråle med begær og længsel efter at smage på den svenske kærlighed. Hendes smidige krop og bløde hud vil efterlade dig mundlam og tør i munden. Hun kan ikke få nok af hardcore action og bryster">store bryster, og hendes ungersvend er mere end villig til at give hende, hvad hun længes efter.

Tag med på denne intense, erotiske rejse, hvor Nicola udforsker sit indre dyr og viser hele verden, hvorfor britiske piger har ry for at være vilde og uforudsigelige. Glem alt om kedelige scener og kedelig sex – denne film er fyldt med spænding og lidenskab, der vil efterlade dig ønskende efter mere. Så tænd op for din skærm og få et glimt af, hvordan britiske Nicola får svensk pik og viser os, hvad sand fornøjelse virkelig handler om.
 

RELATEREDE FILM