Synes om Nej tak Rapportér problem

CAPRI CAMPUS CUNT 731, SCENE 2

Spilletid:20:29
Scenarie 2 af Capri Campus Cunt 731 skyder temperaturen til vejrs med en vild og forførende oplevelse! Glem alt om passivt og trægt - her er der fart over feltet og hede handlinger i fokus!

En erfaren og grånende BDSM-mester tager styringen over unge og uartige studerende. Han elsker at binde og lokke disse lækre brunetter med deres små bryster til grænserne af nydelse. Dette er ikke blot almindelig gruppesex - det er en vild og uregerlig eventyr, hvor SM og bondage er i hovedrollen.

Scenen starter med et brag, når disse frække papirdukker står klar til at blive udforsket af den uimodståelige BDSM-mester. Han tænder på at binde og pirre dem, indtil de beder om mere. Stemningen er elektrisk, og intet kommer til at gå ubemærket hen, når han udforsker hver eneste centimeter af deres sensuelle kroppe.

Capri Campus Cunt 731, Scene 2 er det ultimative sted for alle, der elsker en fræk filmoplevelse. Smid hæmningerne og lad dig rive med af denne pulserende fortælling, der kombinerer smukke brunetter og deres små bryster med SM og gruppesex. Så gør dig klar - denne film vil tage dig med på en humpende tur, du aldrig vil glemme!
 

RELATEREDE FILM