Synes om Nej tak Rapportér problem

CASH FOR CHUNKERS 2

Spilletid:24:16
Cash For Chunkers 2 - Den Fede Fornøjelsesfest! Da vores øjne hvilede på Samantha's gigantiske 38G babser, der hoppede frækt, mens hun struttede ned ad gaden, var vores bekymrede tanker om mulige lændesmerter hurtigt erstattet af en forførende idé. Christian blev sat til at massagebehandle hele hendes krop på den mest intense og ophidsende måde.

Denne knaldperle af en film er designet til at tilfredsstille alle dine saftige fetisher. Du kan trygt lade dig forføre af store, fyldige piger med vilde former og ekstremt store patter. Disse herlige divaers krævende tilstedeværelse kan få enhver kavalergangs-fan til at miste besindelsen.

Cash For Chunkers 2 er en sprudlende cocktail af lyst og liderlighed, og du vil med garanti blive blæst bagover af de medvirkendes umættelige appetit på alt, der involverer oralsex og glatbarberede fornøjelsesgange. Denne film tager dig med til USA's frækkeste kroge og lader dig opleve den mest forførende interaktion mellem blonde skønheder, brunette-dejligheder og deres ivrige mundværk.

Gør dig klar til den våde og vilde rejse i de kåde kjolers tegn. Cash For Chunkers 2 er en oplevelse du ikke vil gå glip af. Træd ind i en verden hvor brysterne er store, og lysten brænder!
 

RELATEREDE FILM