Synes om Nej tak Rapportér problem

COCK CANDY, SCENE 2

Spilletid:16:50
Hun er ikke bare en almindelig husmor - hun er en tændt tøs, der ikke kan få nok! I Cock Candy, Scene 2, tager den liderlige fristerinde dig med på et saftigt eventyr i badeværelset. Der er ingen kedelige rutiner her, kun dampende hed action!

Med et glimt i øjet og en sult efter sjov hopper vores hovedperson ind under bruseren, klar til at udforske kroppens glæder. Hun er ikke bange for at gå efter det, hun vil have, og denne gang er det en intens og tilfredsstillende oplevelse i badeværelset.

Blandt de frække scener finder du interaktioner, der vil få dig til at holde vejret. Fra legesyge kysseri, der omdanner almindelige sæbebobler til eventyrlige bobler af nydelse, til intense stød og bevægelser, der får de porcelænsvægge til at ryste.

Filmen Cock Candy, Scene 2, er en amerikansk juvel, der viser, hvordan en almindelig husmor kan blive til en ustoppelig force, der kun har ét mål for øje: at opnå seksuel tilfredsstillelse og bringe dig til ekstase. Så gør dig klar til en dampende oplevelse, der vil efterlade dig tørstig efter mere.
 

RELATEREDE FILM