Synes om Nej tak Rapportér problem

COUNTRY SIDE GIRLS GONE BAD

Spilletid:25:44
Tag med på en vild og fræk rejse til landet, hvor hver eneste dynerustning bliver sprængt i stykker! I "Country side Girls Gone Bad" møder du de mest uanstændige, landlige skønheder, der viser deres uartige side på den mest uimodståelige måde.

Disse lækre landpiger er ikke bange for at vise, at de kan være lige så frække som de bedste i byen. De bevæger sig ubesværet mellem hønsestalden og ladeporten, mens de demonstrerer deres seksuelle færdigheder med en tilstedeværelse, der sender varme gennem enhver græsmark.

Uanset hvor de kommer fra, er det ikke stedet, der afgør, om de er gode i sengen. Det handler om, hvad de ved, og lad os sige, at disse utrolige kvinder ved utroligt meget! De bøjer reglerne og udforsker de mest vovede positioner og usete dybder med en udførelse, der vil efterlade dig forpustet.

Tag med på en hæmningsløs tur gennem det vidtstrakte amerikanske land, hvor brunetter, der længes efter både trekantsex og dobbelthuls-action, inviterer dig ind i deres vilde univers. Denne hardcore analbegivenhed vil vise dig, at landlivet bestemt ikke er for sarte sjæle!

Så gør dig klar til at blive underholdt og overrasket, når "Country side Girls Gone Bad" åbner op for et landligt eventyr fyldt med uartighed og seksuel opdagelse. Dette er ikke din typiske tur på landet - det er den mest ophidsende rejse, du nogensinde vil tage!
 

RELATEREDE FILM