Synes om Nej tak Rapportér problem

CUMAHOLICS

Spilletid:29:57
Tag med på en vild og saftig rejse til den vildeste sædjunkie-verden nogensinde i filmen "Cumaholics". Jayna Oso fra Hawaii, Sativa Rose fra Mexico, Missy Monroe fra USA, Annette Schwarz fra Tyskland og Kelly Wells fra USA er klar til at levere de mest vanvittige rysteture, du nogensinde har oplevet!

Disse sultne tøser kan ikke få nok sæd, og hvis de ikke får deres daglige portion, så bliver de helt vilde! Men frygt ikke, for der er masser af frivillige villige til at donere efter et par timers intense røvknepninger. Vil du være en af dem?

"Cumaholics" er en grænsesøgende film, der tager dig med på en vild sexfest uden sidestykke. Med hardcore action, hardcore anal, sort pik og glatbarberede fornøjelser, vil du blive seksuelt overvældet af de vildeste og frækkeste scener fra verdens mest lystfyldte land, USA.

Så er du klar til at opfylde dine vildeste fantasier og gå på opdagelse i en verden af lyst og begær? Så er "Cumaholics" den perfekte film for dig. Gør dig klar til at blive suget ind i en orgastisk oplevelse, der vil efterlade dig tilfredsstillet og mere end tilfreds.

RELATEREDE FILM