Synes om Nej tak Rapportér problem

CUMAHOLICS

Spilletid:25:55
Cumaholics - den ultimative hyldest til sædelskere! I denne sprudlende og eksplicitte pornofilm følger vi en flok saftige tøser, der bare ikke kan få nok af den lækre, hvide væske. Deres nattøj bliver vådt af liderlighed, når tanken om at gå glip af deres daglige dosis bliver uudholdelig. Men frygt ej! For der er masser af velvillige frivillige, som er klar til at donere efter flere timers hardcore røvknepning.

Adrenalinjunkierne i Cumaholics er ikke tilfredse med halve måltider, de vil have deres glas fyldt til randen med cremet eliksir! Iklædt frække kostumer og med appetitten på toppen kaster de sig ud i hed oralsex, gruppesex og de mest svedige og intense orgier, der nogensinde er filmet i USA.

Cumaholics er en tur i den våde og vilde verden af passion og begær. Disse sultne tøser er ikke bange for at tage styring og nyde hvert eneste dråb, der bliver skænket dem. Kom og oplev en film, der vil give dig en helt ny forståelse af, hvad det vil sige at være en ægte sædelsker! Er du klar til at lege med i dette frække og livagtige univers?
 

RELATEREDE FILM