Synes om Nej tak Rapportér problem

DANSK AAMATØRMIX 2

Spilletid:34:28
Dansk Amatørmix 2 er en pirrende og uforglemmelig filmoplevelse! Landets smukkeste kvinder og liderligste mænd er samlet i denne frække produktion, der vil sende dine sanser i ekstase.

Tag med på en vild rejse gennem 11 intense scener, hvor dansk retro sex møder nutidens frække temperament. Her er ingen kedelig passivitet - kun handling og intense lyster, der vækker alle dine forbudte fantasier til live.

Glæd dig til at opleve den ultimative ekstase, når onani bliver kunsten, og en ølflaske i røven bliver mere end bare en dristig udforskning. Barbering og fistfuck bringer nye grænser i boldspil, og et væld af intense knep gør passionen brusende og ulidelig.

Medvirkende i Dansk Amatørmix 2 er ikke til at modstå. Strømpebukse-entusiaster vil få deres hjerte til at galopere af begær, og MILFs med deres sensuelle charme vil få enhver til at miste besindelsen. Den behårede erotik vil overvælde dig og forføre helt ind i dine inderste mørke lyster.

Dansk Amatørmix 2 er en orgie af lyst og begær, som kun kan opleves i Danmark. Gå ikke glip af denne uforglemmelige filmoplevelse, der vil efterlade dig i ekstase og længsel efter mere!
 

RELATEREDE FILM