Synes om Nej tak Rapportér problem

DANSK PORNASS

Spilletid:37:46
Tag med på en vanvittig og fræk tur til det danske Pornass! Michael Zile bringer jackass-stemningen til Danmark og skaber en usædvanlig pornofilm, der vil efterlade dig mundlam.

Carl Mar Møller er stedet, hvor scenen bliver sat, og her vover vores modige deltagere sig ud i de mest sindssyge og grænseoverskridende handlinger. Strømpebukser bliver revet itu i en sensuel leg med fetish, der pirrer sanserne og sætter gang i fantasien. Brunetterne stjæler rampelyset med deres intense og dygtige blowjobs, der tager din ånde og lyst til nye højder.

Cumshots flyver gennem luften som bristende vulkaner, der maler den danske himmel med et eksplosivt kunstværk af ren tilfredsstillelse. Hver eneste dråbe er et levende bevis på de intense øjeblikke, der udspiller sig på Pornass' vilde scene.

Dette er en film som intet andet. En dansk mesterværk skabt af de mest frygtløse og sexede personligheder, der findes. Gør dig klar til en vild, banebrydende og uforglemmelig rejse gennem landet, hvor alt er tilladt - Denmark!
 

RELATEREDE FILM