Synes om Nej tak Rapportér problem

DANSKE THERESE I KØBENHAVN

Spilletid:10:36
Er du klar til at opleve den frække danske skønhed Therese i et helt nyt lys? I "Danske Therese i København" får du mulighed for at se hende vise alt frem på en fræk gåtur gennem Danmarks spændende hovedstad. Med sit umættelige behov for spænding og ophidselse, går Therese igennem Østerbros gader og blotter sig helt uden skam. Hendes lille nips af en krop er indbegrebet af erotisme, og hendes stramme fisse vil få dig til at tabe både tungen og pusten.

Du vil blive fuldstændig forgabt i Therese, når hun leger med sig selv i det offentlige rum. Hendes grænseoverskridende adfærd og evne til at undgå opdagelse er en fryd for øjet. Men du skal være forsigtig, for når Therese er så slem, som hun er, er der altid risiko for at blive opdaget. Ikke desto mindre gør tanken om at blive fanget hende endnu mere tændt og liderlig.

"Danmark er ikk’ klar til Therese" - det er et motto, som hun lever efter. Hendes eventyr i København vil garanteret få dit hjerte til at galopere af ophidselse. Tag med Therese på en utrolig erotisk rejse fyldt med rødhårede skønheder og offentlig fristelse.

"Danske Therese i København" bringer dig en næsten uanstændig kombination af passion og spænding. Vores danske stjerne Therese er klar til at tage dig med storm, og du vil blive forbløffet over, hvordan hun kan efterlade dit sind og din krop i en tilstand af total ekstase. Grib muligheden for at opleve denne forførende film, der blev skudt i det skønne Danmark.

RELATEREDE FILM